Resultaten voor pizza bakken op locatie

 
pizza bakken op locatie
 
Pizza's' Puur Gianni, KOK-AAN-HUIS EN PIZZA OP LOCATIE.
Puur Gianni komt met de pizza-ovens gewoon naar u toe. Op locatie bereidt en bakt Gianni pizza's' volgens eigen recept. Geniet van het schouwspel. En zet uw tanden in een pizza zoals u die nog nooit geproefd heeft. Pizza voor lunch, diner of pizza-slices als hapje of in combinatie met een buffet. Ook zo dol op pizza?
skateboard spelletjes
Pizza op locatie italiëplein.
Pizza op locatie: van feest tot bedrijfsevenement. Wil jij jouw feest of evenement iets extras geven met ter plekke vers gebakken pizzas? Wij bakken pizzas aan huis of op locatie. We doen dat in en om Utrecht voor groepen tot circa 100 personen.
dymo labelwriter 400
Huur een Pizzahoutoven voor uw feest of evenement.
PIZZAFEEST OP LOCATIE. Wanneer u een pizzabakker op locatie reserveert zal hij 15, uur van tevoren arriveren om de oven op temperatuur te brengen en zijn werktafel op te bouwen. Hiervoor heeft hij ongeveer 33 meter aan ruimte nodig. Hij neemt een uitgebreid pakket aan ingrediënten mee zodat er voor ieder een pizza naar wens gebakken zal worden. Bij grotere partijen zullen wij meerdere pizzabakkers en extra pizza ovens inzetten. Liever zelf pizzas bakken?
raamdecoratie
Pizzabakker op locatie Mobile Street Food.
Deze pizzabakker kan op ieder evenement, op iedere locatie, de heerlijkste ovenverse pizzas bakken vanuit een Italiaanse steenoven voor jouw gasten. Op iedere locatie inzetbaar! De houtoven van de pizzabakker is op iedere locatie inzetbaar, vanwege de compacte afmetingen van onze Medium pizzaoven. Organiseer jij een evenement voor honderden mensen zoals een bruiloft of bedrijfsfeest? Dan gebruiken wij een XL of XXL pizzaoven met een capaciteit van 8 pizzas tegelijk om de baksnelheid te garanderen. Wil je een evenement organiseren op een indoor locatie? Of wil je liever een kleinschalig feestje houden in jouw achtertuin? Onze mobiele pizzabakker heeft voor alles een passende oplossing! Wij verzorgen graag jouw pizza catering!
pizza bakken aan huis
pizza catering op locatie Viva la Pizza.
Italiaanse pizza catering op locatie. Bij pizza draait het om meer dan alleen eten. Pizzas deel je met elkaar. Je proeft ze samen. Wanneer wij op jouw feest pizzas komen bakken met onze houtgestookte ovens, dan eten je gasten niet alleen een perfecte pizza, maar zij beleven het.
Pizza Pazza Echte Italiaanse houtoven pizza bij u op locatie!
Echte Italiaanse pizza's' bij u op locatie! Pizza Catering op locatie. Geeft u een feestje, of heeft u een andere gelegenheid waarbij u uw gasten wil verrassen? Zoekt u eens wat anders dan de standaard barbecue? Pizza Pazza biedt een leuke combinatie van lekker Italiaans eten en entertainment.
Pizza Foodtrucks Overzicht.
Capri pizza kan pizza's' en pasta's' verzorgen op iedere locatie binnen en buiten, met onze houtgestookte oven bakken wij de lekkerste pizza's. Een heerlijk fris salade buffet naast de pizza en pasta is. Pizza-Amici is ontstaan door drie amici vrienden die samen een gigantische passie voor de pizza hebben opgebouwd.
Pizza's' op locatie. Onze mobiele pizzabakker komt aan huis of op locatie. Geniet van onze houtoven pizza's.'
Wij komen met onze houtgestookte pizzaovens graag bij je langs om de lekkerste houtoven pizza's' te bakken. Of dat nu op je bedrijf, school, buurtfeest, tuinfeest is. Onze bakkers komen naar je toe en jij kunt met je gasten, vrienden en familie onbeperkt genieten van versgebakken pizza's. Onze ovens passen door een gewone deur, we kunnen dus écht overal komen maar als jij de ruimte hebt, bakken wij het liefst vanaf onze OldTimer. Vraag hier snel en eenvoudig een offerte aan voor jouw pizzabakker op locatie. Vul alle verplichte velden in. Voornaam of voorletters. Plaatsnaam van evenement. Van eenvoudig pizzafeest tot leuk bedrijfsuitje! Pizza-fun biedt meer dan alleen maar pizza catering.

Contacteer ons