Resultaten voor pizza feest aan huis

 
pizza feest aan huis
 
pizza feest aan huis - Overheerlijke pizza met krokante dunne bodem, bereid in onze authentieke mobiele houtoven.
Een origineel feest organiseren? Wij kunnen U garanderen dat wij er alles aan doen om uw feest een zeer bijzonder cachet te geven. Onze mobiele Italiaanse houtovens met stenen vloer, zorgen voor pizzas met de typisch dunne, krokante bodem zoals die bij de betere Italiaanse gelegenheden opgediend wordt.
Pizza feest aan Huis Capri Pizza Pasta Catering.
Wilt u eens iets anders dan een BBQ, met ons pizza feest aan huis concept, kunt u uw gasten een heerlijke verse pizza voorschotelen. Wij nemen alles mee, kleden het leuk aan, stoken onze ovens op, en bakken live verse pizza, een echt pizzafeest aan huis, met of zonder salad bar erbij, en misschien vooraf om uw gasten te verwennen wat heerlijke bruchettas. Klik hier om een afspraak te maken
VPN
Pizza Catering Pizza Pazza verzorgt de volledige catering van uw feest, partij of evenement!
Wilt u uw gasten op een originele manier verwennen met vers bereidde pizza en een heerlijk toetje? Wij maken graag een passende en vrijblijvende offerte.: Tevreden klanten van Pizza Pazza! Pizza Pazza Website gerealiseerd door Purple Media. Pizzakraam op locatie. Pizzabakker aan huis. Pizzabakker op locatie. Pizzakraam op feest.
piano verhuizen
Pizza's' Puur Gianni, KOK-AAN-HUIS EN PIZZA OP LOCATIE.
Neem uw eigen pizzabakker in huis! Puur Gianni komt met de pizza-ovens naar u toe en bakt ter plekke pizzas. Pizza's' zoals u die nog nooit heeft geproefd. Vers gebakken, echt Italiaanse pizzas met een luchtige dunne bodem en Giannis huisgemaakte tomatensaus. Wij serveren alle gangbare pizzas, van Margherita tot een Quattro Stagione. Onze pizzas hebben een doorsnede van circa 30 cm, genoeg voor een gemiddelde eter, zowel als maaltijd of als hapjes bij een buffet of tussendoor. De Italiaans basispizza is een Margherita, een pizza met tomatensaus en mozzarella kaas. Daarop kunnen diverse ingrediënten komen. Uw gasten en u kunnen daaruit ter plekke kiezen of het aan Gianni overlaten om lekkere combinaties te maken.
turkije
Huur een Pizzahoutoven voor uw feest of evenement.
Wat een feest was dat! Alle kinderen hebben het er nog steeds over. NEEM GERUST CONTACT OP! Wilt u meer informatie over de mogelijkheden of een prijsopgave? Bel mij of stel hieronder uw vraag en ik zal zo spoedig mogelijk reageren. Neem contact op met Martijn van Leeuwen. U kunt de ovens afhalen in Utrecht. Ook kunnen de ovens tegen een vergoeding worden bezorgd. Naast de items op deze site is het mogelijk om pizza evenementen op maat aan te bieden.
DOPPER
De Pizzabus Sylvano ambachtelijk aan huis of bedrijf gebakken pizza's.'
Als u meer wilt dan alleen pizzas en uw hele feest verzorgd wilt hebben, dan kunt u ons ook inhuren. Wij nemen alles uit handen en bezorgen u een onvergetelijk event. Klik hier en ga naar www. Een heerlijke Italiaanse avond! Bel 06 14 68 13 13 voor een heerlijk Italiaanse avond bij u thuis of uw bedrijf! Met bij u voor de deur, steenovengebakken pizzas en andere Italiaanse delicatessen? Of gebruik het contactformulier. Je naam verplicht. Je e-mail verplicht. Je telefoonnummer verplicht. Waar is het evenement/feest/bezoek? Wanneer is het evenement/feest/bezoek gepland? Schat het aantal personen verplicht. Geef hier enkele bijzonderheden aan a.u.b. Pizza Margherita 7.50.
kok aan huis
Mobiele pizzabakker aan huis.
Haal de echte Italiaanse sfeer naar u toe en laat Viva la pizza live pizzas bakken op uw feest. Viva la Pizza: uw mobiele pizzabakker aan huis. Heb je ons boek de Pizzabijbel al gezien? Hij is vanaf nu overal te koop!
feest
pizza-feestje.nl.:
Uiteraard kan één en ander ook specifiek aan uw wensen of diëten worden aangepast, neem hiervoor gerust contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst. Pizza 1 GROEN. rode ui ringen. Voor 30 pizzas Prijs: 250., Per extra pizza bodem en ingrediënten.
foodtruck: pizzabakker bakt verse pizza's' in Italiaanse houtoven op uw pizzafeest!
Ruim assortiment aan verse pizzas naar keuze belegd met vis, vlees en/of vegetarisch. Van traditionele margherita tot pizza carpaccio: we kunnen het allemaal! Onze Italiaanse houtoven zorgt voor een knapperige bodem met onevenbare smaak, alsook voor gezelligheid tijdens uw feest.

Contacteer ons