Resultaten voor pizza feest aan huis west vlaanderen

 
pizza feest aan huis west vlaanderen
 
ONESTO The pizza with a story pizza aan huis, op uw feest, evenement of op één van onze vaste locaties.
En zoals wij hem persoonlijk komen bereiden aan huis, op uw feest of evenement. Geen snelle hap, maar eerlijke Italiaanse keukenkunst. Met een soepele dunne bodem van zelfgemaakt deeg, perfect gebakken in een houtgestookte steenoven. Met de ongeëvenaarde San Marzano-tomaten, gekweekt op de hellingen van de Vesuvius. Met authentieke Flor Di Latte mozzarella en versgeplukte basilicum en oregano. Maar vooral met heel veel liefde voor ons vak. Onesto leerde immers de stiel bij de beste Napolitaanse vakmensen. Dat wil wat zeggen. Want als ze in Napels ergens niet mee lachen, dan is het wel met hun pizza.
prince2
foodtruck: pizzabakker bakt verse pizza's' in Italiaanse houtoven op uw pizzafeest!
Ruim assortiment aan verse pizzas naar keuze belegd met vis, vlees en/of vegetarisch. Van traditionele margherita tot pizza carpaccio: we kunnen het allemaal! Onze Italiaanse houtoven zorgt voor een knapperige bodem met onevenbare smaak, alsook voor gezelligheid tijdens uw feest.
rijschool
Foodtruck voor Communie / Lentefeest in Salino.be.
Dat wil zeggen: ik houd rekening met de seizoenen en zorg ervoor dat de producten zo dicht mogelijk bij huis geteeld worden. Ik zou mijn keuken omschrijven als: berekende" chaos met krachtige smaken met een Scandinavische touch. Meer informatie Vrijblijvende Offerte. The Street Food Company. Heel Vlaanderen vanaf 30 tot 2000 personen. Met de The Street Food Company proberen we op een ecologische manier heerlijk ambachtelijke street food klaar te maken op onze foodbikes. We zijn 2 broers opgegroeid in een gezin waar lekker eten altijd een feest was. La mama maakte in onze jeugd de lekkerste gerechten klaar, daar is onze passie voor lekker eten ontstaan. Deze passie willen wij verderzetten op onze foodbikes. We zijn benieuwd om jullie binnenkort aan één van onze foodbikes te ontmoeten en onze heerlijke gerechtjes te laten ontdekken.
schilderwerken
Foodtruck West-vlaanderen Alle Foodtrucks in West-vlaanderen op Salino.be Salino.be.
Mijn visie: ik probeer zoveel mogelijk met de aarde samen te werken. Dat wil zeggen: ik houd rekening met de seizoenen en zorg ervoor dat de producten zo dicht mogelijk bij huis geteeld worden. Ik zou mijn keuken omschrijven als: berekende" chaos met krachtige smaken met een Scandinavische touch. Meer informatie Vrijblijvende Offerte. Kwaliteit, verse producten en een vlotte bediening. Dat is waar Matthis Foodtruck voor staat. We gaan op zoek naar de beste ingrediënten om dagverse en vooral lekkere maaltijden mee te maken. Deze serveren we in een leuke truck en uiteraard altijd met de glimlach. De ideale combinatie om van jouw evenement een onvergetelijke gebeurtenis te maken! Meer informatie Vrijblijvende Offerte. Heel Vlaanderen vanaf 40 tot 2500 personen. De foodtruck wint aan populariteit in België. Op allerlei coole events en festivals zijn foodtrucks te vinden. Onze Fingerfood Truck is zo eentje, en je kan deze reserveren om jouw feest of evenement extra karakter te geven.
Pizzafeest aan huis Pizza Pasqualino.
De échte Italiaanse pizza. Helemaal zoals ze hem maken in Sicilië, op authentieke wijze bereid aan huis op uw feest. Geen snelle hap, maar eerlijke Italiaanse keukenkunst. Met een krokante dunne bodem van zelfgemaakt deeg, perfect gebakken in een houtoven.
PIZZAFEESTEN.
Neem gerust contact op voor info omtrent een formule die bij jouw feest past. Bel daarvoor naar 0475/67 72 62 of mail naar info@delekkerstepizza.be. Vermeld daarbij steeds plaats, datum, uur e aantal personen. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. NIEUW Delekkerstepizza-Lunch" OP HET WERK.: Op maandag of dinsdagmiddag kan je op het werk trakteren aan speciale voorwaarden vanaf 30 pers.
Pizzafeest aan huis? Vanaf 30 tot personen Italiaanse catering op maat.
Feest op maat. Professionele pizzabakkers aan huis. Liever een pizzafeest op locatie met onze bakkers? Dan kun je vanaf 30 tot personen alles aan ons overlaten. We nemen genoeg ingrediënten mee zelf samen te stellen en bakken de lekkerste pizzas!
De reizende oven.

Contacteer ons