Op zoek naar pizza bakken aan huis?

 
pizza bakken aan huis
 
Pizza op locatie italiëplein.
Pizza op locatie: van feest tot bedrijfsevenement. Wil jij jouw feest of evenement iets extras geven met ter plekke vers gebakken pizzas? Wij bakken pizzas aan huis of op locatie. We doen dat in en om Utrecht voor groepen tot circa 100 personen.
VPN
Pizzabakker op locatie Mobile Street Food.
Deze pizzabakker kan op ieder evenement, op iedere locatie, de heerlijkste ovenverse pizzas bakken vanuit een Italiaanse steenoven voor jouw gasten. Op iedere locatie inzetbaar! De houtoven van de pizzabakker is op iedere locatie inzetbaar, vanwege de compacte afmetingen van onze Medium pizzaoven. Organiseer jij een evenement voor honderden mensen zoals een bruiloft of bedrijfsfeest? Dan gebruiken wij een XL of XXL pizzaoven met een capaciteit van 8 pizzas tegelijk om de baksnelheid te garanderen. Wil je een evenement organiseren op een indoor locatie? Of wil je liever een kleinschalig feestje houden in jouw achtertuin? Onze mobiele pizzabakker heeft voor alles een passende oplossing! Wij verzorgen graag jouw pizza catering! Wil je meer informatie over een pizzabakker op locatie of andere soorten catering of foodtrucks? Neem dan contact met ons op, of bel direct naar: 0297-750835. Bel ons: 0297 750835. Vergeet je niet in te schrijven voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes! 1432 AW Aalsmeer. Tel: 0297 750835. Vraag offerte aan. Food truck huren. Hapjes aan huis.
checker
Catering en pizza aan huis met Culina Flamma de mobiele pizzaoven.
Pizza aan Huis. Catering en pizza aan huis met Culina Flamma de mobiele pizzaoven. Pizza aan Huis. Mobiele pizzaoven op locatie. Met onze mobiele pizza oven kunnen wij op locatie pizzas bakken. Vanaf nu is het dus mogelijk om bij u thuis of op een feestlocatie zelf de originele Italiaanse pizza te proeven.
pruik
Huur een Pizzahoutoven voor uw feest of evenement.
Hiervoor heeft hij ongeveer 33 meter aan ruimte nodig. Hij neemt een uitgebreid pakket aan ingrediënten mee zodat er voor ieder een pizza naar wens gebakken zal worden. Bij grotere partijen zullen wij meerdere pizzabakkers en extra pizza ovens inzetten. Liever zelf pizzas bakken?
wasmachine
De Pizzabus Sylvano ambachtelijk aan huis of bedrijf gebakken pizza's.'
Bent u geïnspireerd door verse pizza en u heeft geen zin aan koude diepvriespizza? Denk dan niet aan een pizzakoerier, maar aan een echte pizza foodtruck! Dus wilt u een pizzakraam, pizzakar, zon rollende, mobiele keuken die bij u aan huis echte pizza komt bakken?
Pizza Catering Pizza Pazza verzorgt de volledige catering van uw feest, partij of evenement!
Of het nou een tuinfeest, bedrijfsfeest, straatfeest of een bruiloft betreft, met Pizza Pazza haalt u uniek Italiaans vakwerk in huis met visuele amusementswaarde. De pizzas bakken we anderhalve minuut in onze mobiele ovens, snijden we in stukken en serveren we direct uit. Pizzaoven op locatie. De bakkers houden altijd zoveel mogelijk rekening met de wensen en smaken van uw gasten. Onze pizzaoven past door elke deur of doorgang, wij zorgen er altijd voor dat we overal kunnen bakken. Traditioneel en uniek. Met Pizza Pazza haalt u de geuren, smaken en de gezellige sfeer van Bella Italia naar uw locatie. Bij ons geen deegrollers en kant en klare pizzasauzen, maar échte Italiaanse pizzas, gemaakt van authentieke ingrediënten zoals Italiaanse bloem, verse basilicum, gepelde tomaten, extra vergine olijfolie en natuurlijk heerlijk zachte mozzarella Daardoor is onze eenvoudige Pizza Margherita alleen al een feest! Het gelukzalige gevoel van La Dolce Vita: wij nemen het voor u mee! Meer weten over deze pizzaparty? Neem gerust contact op en vraag een gratis offerte aan.
Mobiele pizzabakker aan huis.
Een geheim recept waar continu aan wordt gewerkt! Haal de echte Italiaanse sfeer naar u toe en laat Viva la pizza live pizzas bakken op uw feest. Viva la Pizza: uw mobiele pizzabakker aan huis. Heb je ons boek de Pizzabijbel al gezien?
Pizza Pazza Echte Italiaanse houtoven pizza bij u op locatie!
Volg ons op Facebook en Instagram. Geweldige inzet en professionaliteit alsmede heerlijke pizza's' op de tot nu mooiste dag van ons leven! Tevreden klanten van Pizza Pazza! Pizza Pazza Website gerealiseerd door Purple Media. Pizzakraam op locatie. Pizzabakker aan huis.

Contacteer ons