Resultaten voor pizza op locatie

 
pizza op locatie
 
pizza op locatie
Pizza's' op locatie. Onze mobiele pizzabakker komt aan huis of op locatie. Geniet van onze houtoven pizza's.'
Vraag hier snel en eenvoudig een offerte aan voor jouw pizzabakker op locatie. Vul alle verplichte velden in. Voornaam of voorletters. Plaatsnaam van evenement. Van eenvoudig pizzafeest tot leuk bedrijfsuitje! Pizza-fun biedt meer dan alleen maar pizza catering. We bieden je graag veel extra! Wat dacht je van een pizza cruise? Lees verder
pizzakraam
Pizza op locatie italiëplein.
Pizza op locatie: van feest tot bedrijfsevenement. Wil jij jouw feest of evenement iets extras geven met ter plekke vers gebakken pizzas? Wij bakken pizzas aan huis of op locatie. We doen dat in en om Utrecht voor groepen tot circa 100 personen.
witgoedhandel-dezwaan.nl
Huur een Pizzahoutoven voor uw feest of evenement.
PIZZAFEEST OP LOCATIE. Wanneer u een pizzabakker op locatie reserveert zal hij 15, uur van tevoren arriveren om de oven op temperatuur te brengen en zijn werktafel op te bouwen. Hiervoor heeft hij ongeveer 33 meter aan ruimte nodig. Hij neemt een uitgebreid pakket aan ingrediënten mee zodat er voor ieder een pizza naar wens gebakken zal worden. Bij grotere partijen zullen wij meerdere pizzabakkers en extra pizza ovens inzetten.
reclamebord laten maken
Front Page Con le Mani.
Pizza op locatie. Vanaf 2006 bakt Con le Mani pizzas op locatie in een hout gestookte oven. Wij zijn flexibel qua ruimte en kunnen al vanaf 2 bij 2 meter een pizzaparty voor u organiseren. Een pizzafeest geeft een informele sfeer en brengt uw gasten dichter bij elkaar.
nogepa
pizza catering op locatie Viva la Pizza.
Exclusieve pizza catering op iedere locatie. Recensies mobiele pizza catering. In de media. pizza catering op locatie. Italiaanse pizza catering op locatie. Bij pizza draait het om meer dan alleen eten. Pizzas deel je met elkaar. Je proeft ze samen.
Mobiel pizzakraam Pizzafeest Pizza op locatie Attorno.
Met dagvers bereide deeg en verse ingrediënten van topkwaliteit. Op de door u gekozen locatie, ruime keuze en à volonté. Een origineel feest organiseren? Attorno staat garant voor een evenement dat bijzonder origineel is en de nodige klasse naar de gasten toe uitstraalt.
Pizzabakker op locatie Mobile Street Food.
Of wil je liever een kleinschalig feestje houden in jouw achtertuin? Onze mobiele pizzabakker heeft voor alles een passende oplossing! Wij verzorgen graag jouw pizza catering! Wil je meer informatie over een pizzabakker op locatie of andere soorten catering of foodtrucks?
Pizza Pazza Echte Italiaanse houtoven pizza bij u op locatie!
Pizza Catering op locatie. Geeft u een feestje, of heeft u een andere gelegenheid waarbij u uw gasten wil verrassen? Zoekt u eens wat anders dan de standaard barbecue? Pizza Pazza biedt een leuke combinatie van lekker Italiaans eten en entertainment.

Contacteer ons